Saturday, 14 July 2012

T-SHIRT PRINT IN IPOH.. MURAH DAN CANTIK 0195739404

Kepakaran kami adalah membantu menyerlahkan KETERAMPILAN & EKSPRESI anda dan pasukan dengan cetakan tshirt yang MEMPESONAKAN agar anda menjana PENDAPATAN BERGANDA.

Semalam kami telah menyiapkan print T shirt Kelab Taekwondo untuk sekolah. Kuantiti tak banyak tapi agak boleh tahan jugak la.. dalam 100 helai. Kat sini kami nak kongsi idea design tshirt kot kot ada yang nak design tshirt tapi ilham tak sampai. Tapi jangan pening pening kami pun boleh design cuma bagi sketch idea jer. Pastu kami buat bagi lagi menarik. Puas hati baru kami cetak. Nak tau caj design berapa? Emm.. tengok pada keadaan kalau simple or kuantiti macam kat atas kami bagi DESIGN PERCUMA.

Jom tengok Tshirt Print Kelab Taekwondo bahagian belakang dulu.


Baju hitam ni saje jer nak try. Cantik jugak.






Kat Bawah ni pulak design Tshirt bahagian Depan..






Ada lagi... kat lengan pun ada design. Opss !! lupa nak ambil gambar nama sekolah kat dada sebelah kiri.





Okay cukup dulu setakat ni. Lain kali kami kongsi lagi.
Terima kasih pada semua yang beri kepercayaan pada kami.

Thursday, 12 July 2012

Tshirt Print Murah & Cantik di Ipoh 0195739404

Kepakaran kami adalah menyerlahkan KETERAMPILAN IDENTITI anda & pasukan dgn cetakan yang Ummph!!! bagi MEMBANTU anda menjana pendapatan BERGANDA.

Kat bawah ni antara job yang telah kami settle.

T-Shirt Print SOMBONG SYNDICATE (belakang)




T-Shirt Print SOMBONG SYNDICATE (depan)




T-Shirt Print Club ESPANA (depan)



Haa... yang ni simple je utk t shirt print untuk pekerja. Baru nampak Profesional.



 kat atas ni team tshirt print yg tungkus lumus menyerlahkan keterampilan identiti anda & pasukan bagi bantu menjana pendapatan berganda.

Friday, 1 June 2012

CUSTOM TSHIRT PRINTING IN IPOH ~ 019 573 9404





Lawati kami di No.8A, Jalan Medan Gopeng 3, Medan Gopeng, Ipoh, Perak. Pelbagai jenis sample tshirt dan barangan cenderahati yang bercetak boleh anda lihat. Staf yang berpengalaman juga bersedia melayani dan memberi cadangan yang terbaik dengan budget anda. Selain dari mencetak tshirt, khidmat sulaman logo dan nama juga kami sediakan sebagai pilihan.
Kunjungi showroom kami segera atau hubungi En.Shaiful di talian 019-573 9404 untuk pertanyaan dan tempahan. Kami janjikan tshirt anda diprint cantik dengan kualiti yang pasti anda puas hati

Monday, 28 May 2012

SILKSCREEN PRINTING | TSHIRT PRINTING @ CETAK BAJU DI IPOH 019-573 9404

Berpengalaman selama 7 tahun dalam bidang cetakan tshirt dan cenderahati. Beroperasi di Ipoh, kaedah printing tshirt yang kami laksanakan -  
SILKSCREEN dan HEAT TRANSFER PRINTING.
Silkscreen printing sesuai untuk kuantiti tshirt yang banyak iaitu melebihi 20 helai. Semakin banyak kuantiti, semakin murah harga printing sesuatu design per unit. Bilangan warna yang terdapat pada design memainkan peranan yang amat penting dalam penentuan harga. Anda boleh berjimat jika meminimumkan warna yang digunakan kerana setiap warna memerlukan blok yang berbeza!


Heat Transfer Printing pula menggunakan transfer paper yang mana segala warna dalam design akan sekaligus dicetak. Kemudian, menggunakan heat press machine, cetakan pada transfer paper akan dipindahkan ke atas baju atau tshirt. Tiada had warna dan sesuai juga untuk design yang bergambar. Malah tiada kuantiti minimum yang dihadkan menggunakan kaedah ini. Sehelai pun boleh print! 


Dapatkan tshirt print anda dengan kami, pasti anda berpuashati dengan kualiti dan hasilnya. Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh diemail ke vventure123@gmail.com atau hubungi 019-573 9404